'Bij Feyenoord genoemde Tomasson lijkt spoedig vrij te komen door chaos'

'Bij Feyenoord genoemde Tomasson lijkt spoedig vrij te komen door chaos'

7 februari - 19:28 Laatste update: 8 februari - 19:47
18

Jon Dahl Tomasson lijkt op weg te zijn naar de uitgang bij Blackburn Rovers. De voormalig spits van onder meer Feyenoord en sc Heerenveen zou gefrustreerd zijn door het transferbeleid bij de club, waardoor hij dreigt met een ontslag.

Tomasson staat ruim anderhalf jaar aan het roer bij Blackburn. Toch zou het niet goed zitten tussen de Deense manager en de Venky’s, die de club in handen hebben. Tomasson zou niet te spreken zijn over het transferbeleid dat de eigenaren voeren bij Blackburn, zo meldt onder meer The Athletic.

Zo was Blackburn dicht bij een definitieve transfer van de Amerikaanse aanvaller Duncan McGuire. De Venky’s zagen dat echter niet zitten, waardoor hij op huurbasis overkwam. Tomasson kan de spits desondanks niet gebruiken, omdat hij te laat is ingeschreven. Naar verluidt heeft Tomasson al gedreigd om op te stappen. De verwachting is ook dat hij komend weekend niet meer op de bank zit, als Blackburn Stoke City ontvangt.

Een jaar geleden viel de naam van de Deen nog bij Feyenoord. Volgens Voetbal International werd hij toen gezien als 'de ideale opvolger' van trainer Arne Slot, die nog altijd voor de groep staat in Rotterdam.