Bayern kijkt naar Kane en Real vertrouwt op supertrio in de Champions League

Bayern kijkt naar Kane en Real vertrouwt op supertrio in de Champions League

30 april - 12:00 Laatste update: 14:19

ADVERTORIAL - Bayern München en Real Madrid staan dinsdagavond in de eerste halve finale van het Champions League-seizoen tegenover elkaar. Het zal een strijd worden waarin de topspelers het elkaar moeilijker dan moeilijk willen gaan maken. Blik vooruit en speel mee bij TOTO, de bookmaker die mooie quoteringen in petto heeft voor dit duel.

Bayern licht in het voordeel ten opzichte van Real

Zowel Bayern München als Real Madrid schakelde in de kwartfinales van de Champions League met Arsenal en Manchester City een Engelse grootmacht uit. Twee knappe prestaties van de clubs, die qua krachtsverhoudingen niet ver uit elkaar worden geschat. Zo hanteert TOTO een quotering van 2.46 voor een overwinning van Bayern, terwijl de quotering voor een overwinning van Real op 2.75 staat. Bij een gelijkspel hoort 3.60.

Kane loopt één op één

Zowel in de Champions League als in de Bundesliga is Kane in bloedvorm. De spits speelde in totaal 42 officiële wedstrijden voor Bayern en kwam daarin evenveel tot scoren. TOTO hanteert een bijzondere gebooste special voor het duel met Real. Een doelpunt van Kane vanuit het vijfmetergebied van de Madrilenen heeft een quotering van 6.00.

Madrileense droomtrio

Waar ze bij Bayern naar Kane kijken, kijken ze in Madrid toch wat meer naar een specifiek trio. Jude Bellingham, Vinícius Júnior en Rodrygo maken de laatste weken flink de dienst uit. Op belangrijke momenten staan de drie individuele spelers er wanneer het moet. Voor een doelpunt van Bellingham staat een quotering van 2.90, en bij Vinícius en Rodrygo horen quoteringen van respectievelijk 3.10 en 3.60.

Welkomstbonus

Nog geen account bij TOTO? Registreer je dan hier en profiteer van de welkomstactie. Stort een bedrag van 10 euro op je account, zet deze in op een weddenschap met een quotering van minimaal 1.50 rondom bijvoorbeeld het duel tussen Bayern München en Real Madrid. Nadat het duel is afgelopen en de uitslag is verwerkt ontvang je 50 euro aan Free Bets, vijf met een waarde van 10 euro. Deze Free Bets blijven vervolgens zeven dagen geldig.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.