'Simeone stelt Juventus en Inter teleur en geeft uitsluitsel aan Atlético Madrid'

'Simeone stelt Juventus en Inter teleur en geeft uitsluitsel aan Atlético Madrid'

28-02-2017 18:55
8

Hoewel Atlético Madrid op ruime achterstand staat van Real Madrid en FC Barcelona, hoeven de fans nog niet te vrezen voor een vertrek van Diego Simeone. De Argentijn staat ook volgend seizoen aan het roer bij Los Rojiblancos.

Dat meldt AS. De toekomst van Simeone houdt de gemoederen in Spanje en Italië al enige tijd bezig. De flamboyante trainer liet eerder zijn contract met twee jaar inkorten tot medio 2018. Dat wakkerde de geruchten over een naderend afscheid flink aan. Ook als Atlético dit seizoen naast kwalificatie voor de Champions League grijpt, gaan beide partijen echter met elkaar verder.

Simeone heeft zijn beslissing onlangs kenbaar gemaakt bij het bestuur van Atlético. Zodoende maakt hij de historische overstap naar het nieuwe stadion mee. Dat staat echter haaks op berichtgeving uit Italië. Volgens La Gazzetta dello Sport is Simeone de topkandidaat om Massimiliano Allegri op te volgen bij Juventus. De Italiaanse coach staat mogelijk voor een dienstverband in Engeland.

Ook Internazionale hoopt nog altijd op de komst van Simeone, die als speler een verleden heeft in Milaan. De Argentijn gaf al meermaals aan ooit terug te willen keren bij de gevallen Italiaanse grootmacht.