'Ik zou het Heerenveen nooit vergeven als hij dit laat mislukken'

'Ik zou het Heerenveen nooit vergeven als hij dit laat mislukken'

01-08-2017 07:30
30

Henk Veerman wil hoe dan ook de transfer maken naar FC Utrecht. De 26-jarige spits verwacht dat zijn broodheer sc Heerenveen niet voor een transfer gaat liggen. Anders zou hij het de club nooit vergeven, vertelt hij in De Telegraaf.

Op dit moment lijkt de transfersom het grootste struikelblok. Veerman is al persoonlijk akkoord met Utrecht, maar de club uit de Domstad moet meer dan de geboden 600.000 euro exclusief bonussen betalen. Veerman voelt zich oneerlijk behandeld. Niet alleen omdat technisch manager Gerry Hamstra onduidelijk en lastig te bereiken is. "Ik mis het menselijke aspect. Terwijl ik al tweeënhalf jaar alles geef voor Heerenveen en me altijd netjes heb gedragen. Ook nu wil ik geen vijandigheid creëren. Ik wil gewoon respectvol worden behandeld."

"Ik hoop dat er snel een oplossing komt voor dit probleem en dat we er op een menselijke manier kunnen uitkomen", zegt Veerman. "Ik ben bij Heerenveen al tweeënhalf jaar wisselspeler, voel me topfit en FC Utrecht biedt me een uitzonderlijke kans waar veel vertrouwen uitspreekt. Daar wil ik vol voor gaan. Ik zou het Hamstra nooit vergeven als hij dit laat mislukken."