'Verrassende megatransfer op komst: Mourinho wil Real Madrid aftroeven'

'Verrassende megatransfer op komst: Mourinho wil Real Madrid aftroeven'

20-12-2017 08:26
5

Een opvallende wending in de transfersoap rond Eden Hazard. Manchester United-manager José Mourinho wil profiteren van de situatie van de Belg, die nog altijd geen nieuw contract tekende bij Chelsea.

Mourinho en United zijn van plan om serieus te investeren in de komst van Hazard, althans dat meldt The Sun. Volgens de boulevardkrant heeft de Portugese manager zo'n negentig miljoen pond, omgerekend 102 miljoen euro, vrijgemaakt voor de 26-jarige aanvaller.

Hazard ligt nog tot medio 2020 vast bij Chelsea, maar wordt al langere tijd in verband gebracht met Real Madrid. Ondanks loftuitingen van trainer Zinedine Zidane kwam een transfer naar Estadio Santiago Bernabéu nog niet van de grond. Nu de Rode Duivel ook contractbesprekingen met The Blues voor zich uit heeft geschoven, denkt United hem voor de neus van Real te kunnen wegkapen.

Opvallend genoeg wordt Manchester United ook nog altijd in verband gebracht met Antoine Griezmann. Dat beide sterren naar Old Trafford komen, lijkt niet realistisch.