VVV geeft hoop op succesvol duo niet op: 'Net als Heurelho Gomes'

VVV geeft hoop op succesvol duo niet op: 'Net als Heurelho Gomes'

03-04-2018 15:13
25

VVV-Venlo heeft goede hoop dat Lars Unnerstall ook komend seizoen onder contract staat in stadion De Koel. Een vertrek van de Duitse goalie staat allerminst vast, zegt Stan Valckx, manager voetbal van de club. 

Valckx durft Unnerstall te vergelijken met één van de beste keepers die de Eredivisie ooit kende. "Lars is net zo acrobatisch als Heurelho Gomes", zegt hij in gesprek met Voetbal International"En zoals Gomes destijds punten pakte voor PSV, doet Lars dat nu ook voor ons. Dat is wat je wilt van een keeper."

Unnerstall signeerde in de zomer doelbewust een éénjarig contract bij de promovendus. Nu lonkt er een interessante transfer voor de sluitpost. Onder meer AZ en sc Heerenveen zouden belangstelling hebben. "De signalen die we krijgen zijn positief. Lars voelt zich thuis bij VVV. We zullen alles proberen om hem te behouden", aldus Valckx. 

Thy
Spits Lennart Thy wordt dit seizoen gehuurd van Werder Bremen. De Duitser sprak onlangs de ambitie uit om in de zomer terug te keren naar de Bundesliga-club. "Als hij de kans krijgt om te spelen in de Bundesliga, zal hij daar natuurlijk voor gaan. Alleen heeft Werder nu al vier spitsen rondlopen, terwijl ze maar met anderhalve spits spelen", legt Valckx uit.

"Formeel gaat Lennart straks inderdaad terug, maar we zijn in gesprek met Werder of we hem kunnen behouden. Net als Lars heeft hij het bij VVV goed naar zijn zin."