FC Twente dicht bij komst transferbrein: Nee hoor, dat is geen rare opmerking

FC Twente dicht bij komst transferbrein: "Nee hoor, dat is geen rare opmerking"

31-05-2018 19:09
20

De kans is groot dat Ted van Leeuwen binnen afzienbare tijd terugkeert bij FC Twente. Erik Velderman, algemeen directeur van de Enschedese club, laat dat doorschemeren.

Op de vraag van RTV Oost of het een rare opmerking is dat Van Leeuwen terugkeert in Enschede, antwoordt Velderman. "Nee hoor, dat is geen rare opmerking. Het moment waarop zaken rond zijn, laat alleen even op zich wachten. Dingen moeten zorgvuldig worden afgerond."

Het heeft er alle schijn van dat Van Leeuwen binnenkort wordt gepresenteerd als de nieuwe technisch directeur van Twente. Hij is nu nog werkzaam bij het Deense Esbjerg fB. Tussen juni 2015 en oktober 2016 zette de zestigjarige Van Leeuwen al de technische lijnen uit in de Grolsch Veste.

Twente rondde donderdag de eerste transfer van de zomer af: Wout Brama tekende voor twee jaar. Velderman: "We zijn hard bezig met timmeren aan het voetbalbedrijf. En dat doen we zeer zorgvuldig en weloverwogen. Wout Brama is de eerste die we naar buiten toe vol trots kunnen melden en ik denk dat je in de komende dagen nog meer meldingen zult gaan zien."