Bestrafte Feyenoorder diep door het stof op Instagram: 'Had nooit gemogen'

Bestrafte Feyenoorder diep door het stof op Instagram: 'Had nooit gemogen'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 17:32ma 03-12-2018 om 17:32

Feyenoord-talent Crysencio Summerville is op Instagram diep door het stof gegaan. De zeventienjarige aanvaller was twee weken betrokken bij een kleedkamerincident in Rotterdam-Zuid. Hij kreeg het aan de stok met teamgenoot Mats Knoester en schakelde daarna zijn broer in.

In de kleedkamer van Feyenoord werden er vervolgens tikken uitgedeeld aan Knoester. Feyenoord maakte maandagmiddag via de officiële kanalen bekend dat Summerville geschorst én beboet is. In januari zal de tiener bovendien verhuurd worden. Via social media biedt Summerville zijn nederige excuses aan.

'Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor mijn acties en gedrag na de training van twee weken geleden. Ik wil me verontschuldigen richting Feyenoord en alle mensen die betrokken zijn bij de club, mijn teamgenoten en in het bijzonder wil ik sorry zeggen tegen Mats', schrijft hij.

'Dit had nooit mogen gebeuren en zal nooit meer gebeuren. Uiteraard neem ik mijn verantwoordelijkheid voor mijn acties. Ik zal er voor nu alles aan doen om me als mens en voetballer verder te ontwikkelen.' 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws