'Arsenal heeft buik vol van Özil: onderhandelingen over transfer van 40 miljoen'

'Arsenal heeft buik vol van Özil: onderhandelingen over transfer van 40 miljoen'

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 15:34zo 09-12-2018 om 15:34

Arsenal overweegt Mesut Özil in januari van de hand te doen. Internazionale heeft zijn zinnen gezet op de Duitse spelmaker, die manager Unai Emery van The Gunners nog niet heeft kunnen overtuigen. Dat meldt althans The Sun.

Volgens de boulevarkrant kan Özil wel eens voor veertig miljoen euro naar Italië vertrekken. Het geduld van Arsenal raakt namelijk op en de dertigjarige middenvelder drukt met een salaris van bijna 400.000 euro per week zwaar op de begroting. De zaakwaarnemer en broer van Özil vliegen vermoedelijk komende week naar Italië om een deal te bespreken met Inter.

Özil kwam dit seizoen in tien Premier League-duels in actie. Daarin was hij goed voor drie goals en één assist. Onvoldoende, zou de mening van Emery zijn. De Spanjaard is bovendien niet blij met de houding van de Duitser, die al sinds 11 november aan de kant staat met rugproblemen. Dat Özil kort voor aanvang van het seizoen aan het lachgas zat, getuigt eveneens van weinig professionaliteit.

The Sun ziet tot slot nog een ander argument om Özil te verkopen. Zijn transfer zou de komst van Espanyol-verdediger Mario Hermoso mogelijk maken. Real Madrid zou namelijk zijn afgehaakt voor de 23-jarige Spanjaard.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws