'Droomtransfer lonkt: Juve wil Nederlands Chelsea-talent (19) naar Italië halen'

'Droomtransfer lonkt: Juve wil Nederlands Chelsea-talent (19) naar Italië halen'

03-06-2019 15:30
44

In het kielzog van Chelsea-manager Maurizio Sarri verkast mogelijk ook Juan Familia-Castillo naar Turijn. Italiaanse media melden maandag dat de tiener in de belangstelling van Juventus staat. 

De negentienjarige Familia-Castillo vertrok in 2016 van Ajax naar Chelsea. Daar wacht de linkspoot nog altijd op een kans bij het eerste elftal van The Blues, al vertelde de jeugdinternational onlangs dat hij 'niet naar Chelsea is gegaan om door te breken'

Wedden

Meer odds

Na drie jaar op Stamford Bridge lonkt voor JFC nu mogelijk een transfer naar Italië. Sky Italia en Tuttomercatoweb schrijven dat de tiener zich in de kijker heeft gespeeld bij Juventus. Juve zou tijdens diverse duels in de UEFA Youth League onder de indruk zijn geraakt van Familia-Castillo. 

Maurizio Sarri lijkt de nieuwe trainer van De Oude Dame te worden. In Engeland en Italië wordt gemeld dat Sarri, die afgelopen week de Europa League veroverde met Chelsea, aan zijn club heeft laten weten graag terug te willen keren in de Serie A. Succestrainer Max Allegri zwaait na vijf jaar af bij Juventus.