'Niet domme' Lukaku haalt gram bij Manchester United: 'We weten wie het lek is'

'Niet domme' Lukaku haalt gram bij Manchester United: 'We weten wie het lek is'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 22:32wo 21-08-2019 om 22:32

Romelu Lukaku heeft hard uitgehaald naar Manchester United. Een lek op Old Trafford noopte hem te vertrekken, zo laat hij weten. Internazionale werd zijn nieuwe club.

In een podcast met de Amerikaanse basketballer Josh Hart, kort voor zijn vertrek naar Inter opgenomen, houdt Lukaku geen blad voor de mond. "Ik ben niet dom. Ik voelde me niet meer gewenst, dus wilde ik een snelle oplossing", vertelt de Belgische spits.

Lukaku was het onderwerp van constante speculatie, maar voelde zich 'niet beschermd' door United. "Er is veel gezegd. Ik had een gesprek met de club en maakte duidelijk dat we beter uit elkaar konden gaan. Als je iemand niet beschermt, komen die geruchten naar buiten."

Volgens Lukaku lekte iemand bij Manchester United alles naar de pers. "De berichten bleven komen. Wie lekte die? Niet mijn agent. Niet ik. Ze denken dat we dom zijn, maar dat zijn we niet. We weten wie erachter zit. Ik heb ze verteld dat het niet goed voor me is om in een omgeving te zijn waar ik niet gewaardeerd word. Het was beter om te vertrekken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws