Update: Atlético Madrid beboet voor heftige spreekkoren aan adres Griezmann

Update: Atlético Madrid beboet voor heftige spreekkoren aan adres Griezmann

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 15:17ma 02-12-2019 om 15:17

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 16:35wo 26-02-2020 om 16:35

Het was bepaald geen gezellig weerzien toen Antoine Griezmann zondagavond voor even terugkeerde bij Atlético Madrid. De aanvaller van FC Barcelona kreeg het er aan alle kanten van langs.

Toen de naam van Griezmann door de speakers van het Wanda Metropolitano klonk, werd het geluid overstemd door een striemend fluitconcert van de Atlético-aanhang. Ook klonk het 'Querías tener un nombre y se te olvidó ser hombre', wat 'Je wilde naam maken en vergat een man te zijn' betekent in het Spaans. Zelfs de kreet 'Griezmann muérete' klonk voortdurend. Dat betekent vrij vertaald 'Griezmann, val dood'. Spaanse media melden dat de voetbalbond een onderzoek gaat instellen naar de spreekkoren.

Dat was nog niet alles: buiten het stadion ligt een tegel ter herinnering van Griezmann en de plaat was zondag bedekt met een rood kruis, een kapot blik bier en nep-ratten. De Madrileense fans zijn nog altijd woedend op Griezmann vanwege de manier waarop hij afgelopen zomer de club inruilde voor FC Barcelona. 

Update 26/2 16.35: Atlético Madrid heeft een boete van 12.000 euro gekregen voor de spreekkoren richting Griezmann, zo meldt Cadena SER. De boete komt voort uit het onderzoek dat werd ingesteld door de Spaanse bond. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws