Owusu kan naar de Eredivisie: Of het deze winter rondkomt, weet ik niet

Owusu kan naar de Eredivisie: "Of het deze winter rondkomt, weet ik niet"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 23:30vr 24-01-2020 om 23:30

Laatste update: zaterdag 25 januari 2020 om 00:48za 25-01-2020 om 00:48

Leeroy Owusu staat in de belangstelling van clubs uit de Eredivisie, maar zijn werkgever De Graafschap denkt niet aan een vertrek van de verdediger. Trainer Mike Snoei hoopt dat Owusu in Doetinchem blijft.

De kans dat De Graafschap Owusu laat gaan is klein, omdat Toine van Huizen lang uit de roulatie is en ook Ted van de Pavert mogelijk even niet mee kan doen. "Hij blijft. Dat is echt iets voor in de zomer", zegt Snoei resoluut voor de camera van FOX Sports.

Owusu ziet een winters vertrek ook niet zitten. "Deze transferperiode blijf ik sowieso. De bedoeling van de club was ook dat het in de zomer zou gebeuren. Dat is geen probleem. Of het deze winter rondkomt, weet ik niet. We gaan het rustig bekijken. Ik kan niets zeggen over welke clubs geïnteresseerd zijn."

"Ik denk dat de trainer en de mensen die er over gaan het mij gunnen. In de zomer heb ik twee jaar alles gegeven voor de club. Als de speler klaar is voor de volgende stap vind ik dat de club daar niet moeilijk over moet doen. Ik denk ook niet dat dat gaat gebeuren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Owusu goed genoeg voor de Eredivisie?

(973 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws