'PSV is overal voor uitgeschakeld, toen ik daar speelde maakte ik dat nooit mee'

'PSV is overal voor uitgeschakeld, toen ik daar speelde maakte ik dat nooit mee'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 19:44ma 27-01-2020 om 19:44

Gerald Vanenburg denkt dat Ajax zondagmiddag probleemloos van PSV zal winnen. De oud-voetballer, die voor beide clubs actief was, verwacht dat de ellende voor de Eindhovenaren alleen maar groter zullen worden.

Ondanks dat Ajax drie van de laatste vijf duels verloor denkt Vanenburg dat de problemen bij PSV groter zijn. "Ajax staat gewoon bovenaan, doet nog mee in de beker en is binnenkort actief in de Europa League", zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "PSV is overal al voor uitgeschakeld. Dat heb ik in mijn periode bij PSV (hij speelde van 1986 tot en met 1993 in Eindhoven) nooit meegemaakt."

De Amsterdammers hoeven volgens de oud-international niet te vrezen voor PSV. "Zondag zullen waarschijnlijk de spelers opstaan die al heel het seizoen het verschil maken. Het zijn mooie wedstrijden voor Donny van de Beek, Quincy Promes en Dusan Tadic om hun klasse te laten zien. Ze hebben in de Champions League gespeeld, dat niveau heeft PSV niet. Ajax zal niet heel bang zijn voor PSV."

"Als Ajax in de eerste twintig minuten een doelpunt maakt, dan wordt het een eenvoudige middag", voorspelt Vanenburg. "Het zou zomaar eens 4-0 kunnen worden. Het verschil tussen de ploegen is te groot."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws