Hamstra ontkracht Heerenveen-interesse in aanvaller: 'Kan ik kort over zijn'

Hamstra ontkracht Heerenveen-interesse in aanvaller: 'Kan ik kort over zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 10:08di 28-01-2020 om 10:08

Jean-Luc Dompé staat niet op de radar bij sc Heerenveen. De Fransman van KAA Gent werd in verband gebracht met de club uit Friesland, maar technisch manager Gerry Hamstra ontkent de eventuele interesse in de aanvaller.

In gesprek met FOX Sports geeft Hamstra aan niet te weten waar de geruchten rondom een overstap van Dompé naar Heerenveen vandaan komen. "Daar kan ik heel kort en krachtig over zijn", reageert Hamstra als hem gevraagd wordt naar de geruchten. De technisch manager geeft aan dat de verhalen niet kloppen. "Ik moet veel reageren op geruchten en we worden vaak gebruikt in verhalen. Dan lees ik het terug en denk ik: oké, het zal..."

Heerenveen beschikt met Chidera Ejuke en Mitchell van Bergen over twee gewilde buitenspelers, maar komt waarschijnlijk pas in actie als een van de twee vertrekt. "We hebben de lijsten klaarliggen. Mocht er iets gebeuren, dan moeten we snel handelen. We verwachten niet dat er deze week wat gebeurt, maar ik zeg vaak: bel over vijf minuten maar weer terug."

Heerenveen nam deze transferperiode afscheid van Anders Dreyer, maar lijkt zich niet te gaan roeren op de transfermarkt om het vertrek van de aanvaller op te vangen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws