Vlap overtuigt zéér in overwinning van Anderlecht: Dat is pure klasse

Vlap overtuigt zéér in overwinning van Anderlecht: "Dat is pure klasse"

01-03-2020 13:14 Laatste update: 13:55
10

RSC Anderlecht kende zaterdag weinig problemen met Waasland-Beveren. Het won met mooie cijfers van de nummer laatst: 0-3. Bij de Belgische club was Michel Vlap opnieuw de uitblinker.

Vlap wist maar liefst twee keer te scoren voor de Anderlecht. Hij kreeg achteraf dan ook heel wat lof. Zo kroonde Sporza hem tot de 'Man of de Match'. 'Michel Vlap was met twee goals en nog een handvol aardige acties de grote man bij paars-wit. De Nederlander verdiende nog een derde doelpunt, maar Amuzu dacht daar anders over', schrijft het Belgische medium.

Ook Het Nieuwsblad vond de middenvelder de beste man op het veld en gaf hem een 8 voor zijn partij. 'Liep zich goed vrij bij de 0-1 en plaatste het leer fijntjes in de rechterbenedenhoek. Ook bij de 0-2 kwam hij op het juiste moment aangelopen en werkte koel af. Lijkt eindelijk onder stoom te komen', schrijft het dagblad.

Veel kwaliteiten
Ploegmaat Elias Cobbaut was ook onder de indruk. "We kennen de kwaliteiten van Michel. Hij kan de ruimtes goed benutten en zijn afwerking is zuiver. Ik ben blij voor hem en voor het team", klonk het.

De Nederlander kon zelfs een derde maken, maar besloot om een strafschop aan Francis Amuzu te geven. "Waarom hij die penalty niet opeist? Dat toont ook zijn klasse. Dat is pure klasse. Het was een mooi moment", aldus Cobbaut.