Ten Hag spreekt van 'crazy night' en komt met update over blessure Neres

Ten Hag spreekt van 'crazy night' en komt met update over blessure Neres

17-12-2020 00:09 Laatste update: 00:22
100

Ajax-FC Utrecht was volgens Erik ten Hag een echte bekerwedstrijd. De oefenmeester van de Amsterdammers zag dat beide clubs grossierden in het maken van fouten, maar zag ook fraaie doelpunten.

Ten Hag kijkt terug op een spectaculaire avond. “We hebben reclame gemaakt voor het voetbal zou ik zeggen, een geweldige wedstrijd", lacht de coach van Ajax na afloop tegen FOX Sports.

"Nee, natuurlijk zitten er fouten in zo’n wedstrijd, veel fouten. Dit is bekervoetbal! Maar ik denk wel dat we de mensen thuis iets geboden hebben", vindt Ten Hag. 

"Crazy night: heel veel fouten aan beide kanten, maar ook mooi goals!", vat de oud-trainer van FC Utrecht gevat samen. Door de knotsgekke zege bekert Ajax verder en behoort het inmiddels tot de laatste zestien van het KNVB Bekertoernooi.

Zondag speelt Ajax in de Eredivisie uit tegen ADO Den Haag en moet het ook dan stellen zonder de geblesseerde David Neres. De Braziliaan komt dit kalenderjaar niet meer in actie. "Ik hoop dat we hem in januari snel weer terug hebben", vertelt Ten Hag die denkt dat Andre Onana wel weer van de partij is zondag. "Ik heb er vertrouwen in dat hij beschikbaar is."