'Real Madrid aast op Mbappé en wacht op geschikt moment voor megabod'

'Real Madrid aast op Mbappé en wacht op geschikt moment voor megabod'

16-08-2021 08:06 Laatste update: 08:21
46

Real Madrid gaat deze transferwindow er nog alles aan doen om Kylian Mbappé over te nemen van Paris Saint-Germain. De 22-jarige aanvaller beschikt over een aflopend contract en weigert vooralsnog om deze te verlengen, waardoor de onrust in het Parc des Princes toeneemt.

Real Madrid hoopt te kunnen profiteren van deze spanning, schrijft Marca. De Madrilenen zouden op het juiste moment wachten om toe te slaan. Wanneer de spanningen in Parijs nog verder opgelopen zijn wil Real een bod uitbrengen, dat de PSG-leiding zou doen twijfelen over de verkoop van Mbappé. Een absoluut doemscenario voor de Parijzenaren is namelijk dat de aanvaller volgend jaar transfervrij vertrekt.

Zo'n twee weken geleden deed PSG Mbappé nog een 'niet te weigeren aanbod', aldus verschillende Spaanse media. De Fransman zou bij het tekenen van een zesjarig contract net zoveel salaris tegemoet kunnen zien als Neymar.

Vorige week liet PSG-president Nasser Al-Khelaïfi al weten dat er voor Mbappé niet langer excuses waren om zijn contract niet te verlengen. De aanvaller eiste dat de selectie van PSG versterkt zou worden, wat deze zomer met het transfervrij vastleggen van Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos en Lionel Messi en het kopen van Achraf Hakimi zeker is gebeurd.