FC Utrecht heeft nog geen gesprek gepland: 'Gewoon nuchter blijven nadenken'

FC Utrecht heeft nog geen gesprek gepland: 'Gewoon nuchter blijven nadenken'

23-12-2021 17:14
27

René Hake heeft nog niets van de clubleiding van FC Utrecht gehoord over een eventueel evaluatiegesprek in de winterstop. De trainer van de Domstad staat onder druk na een serie matige resultaten.

Na het 1-1 gelijkspel tegen FC Twente van afgelopen woensdag is er het nodige chagrijn in Utrecht. Veel fans roepen om het ontslag van Hake, maar de oefenmeester zelf blijft er nuchter onder. Hij verwacht dat hij op 3 januari, wanneer er weer getraind wordt door de Domstedelingen, nog steeds voor de groep zal staan. "Ik heb geen enkele reden om te denken dat het niet zo zou zijn", zegt hij tegen Voetbal International. "Ik zou zeggen: gewoon nuchter blijven nadenken."

Het is echter de vraag of technisch directeur Jordy Zuidam en grootaandeelhouder Frans van Seumeren dat ook doen. Hake hoorde nog niets van het tweetal. "Het staat niet gepland, maar ongetwijfeld gaat dat gebeuren. Wanneer dat is, dat zullen we wel zien. Daar hebben we het ook wel over gehad, dat er een moment gaat komen. Er staat niks in mijn agenda. Nog niet. Het is ook logisch om terug te kijken. Dat doen we met de staf, met de spelers. Allemaal heel logisch."