Welkom op het nieuwe VoetbalPrimeur!

Welkom op het nieuwe VoetbalPrimeur!

22-03-2022 23:00 Laatste update: 24-03-2022 11:31
262

Je ziet het goed: VoetbalPrimeur is in een nieuw jasje gestoken! In dit bericht lichten we graag toe wat er is veranderd op de website en wat jij in de toekomst nog meer van ons kunnen verwachten.

Lees jij VoetbalPrimeur via de app? Download hier onze nieuwe app in de App Store of de Play Store!

Waarom een nieuw VoetbalPrimeur?
We hebben de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt op de vorige versie van de website, maar we willen ons natuurlijk blijven doorontwikkelen. De nieuwe website is met zijn volledige redesign diverser dan zijn voorganger: waar het 'oude' VP een vrij platte website was met artikelen en de mogelijkheid om te reageren, bieden we op het 'nieuwe' VP een ervaring die multimedialer is en meer diepgang heeft middels statistieken en data.

Wat is er veranderd?
Een belangrijke verandering: de livescore-omgeving is volledig vernieuwd en verbeterd en terug te vinden op onze Wedstrijden-pagina.

Daarnaast is het videogedeelte uitgebreid. Naast onze eigen player op de artikelpagina's, wordt het nu ook makkelijker om alle virals op een rijtje te zien en te bekijken via de carrousel op onze homepage.

In het nieuwe Dossier bundelen we de belangrijkste content en onze eigen producties rond grote nieuwsgebeurtenissen. Staat Ajax-Feyenoord op het programma, dan vind je hier bijvoorbeeld de tactische voorbeschouwing van onze huisanalisten, interviews met betrokkenen en de laatste blessureupdates van de teams.

Bovendien is VoetbalPrimeur een samenwerking gestart met Opta, dat ons zal voorzien van alle statistieken. Dit gaat een aanzienlijke uitbreiding van ons datapakket opleveren, met livescores en gedetailleerde competitiepagina's. In de toekomst zullen er veel statistieken aan VoetbalPrimeur worden toegevoegd, en daar houden we je natuurlijk van op de hoogte.

Voor mensen die willen reageren op artikelen is het vanaf nu mogelijk om in te loggen met Apple ID. Met je Facebook-account was dit al mogelijk.

Wijziging aan Mijn VP
In de nieuwe versie van VoetbalPrimeur is 'Mijn VP' gewijzigd. Voorheen kon je je abonneren op je favoriete competities, clubs en spelers en daarmee een eigen nieuwslijst samenstellen. Deze optie vervalt, omdat we zagen dat dit amper gebruikt werd. 'Mijn VP' blijft natuurlijk wel bestaan: onder deze knop kun je jouw accountinformatie vinden.

Nieuwe VP App
Voor onze appgebruikers: per direct hebben we een nieuwe app van VoetbalPrimeur gelanceerd in de App Store en Play Store. De oude app wordt niet meer voorzien van nieuwe content, dus het is belangrijk om te updaten! Als je 'auto-update' hebt aanstaan en je telefoon ligt in de nacht van dinsdag op woensdag aan de lader, dan gebeurt dit automatisch.

Update de nieuwe app hier:
App Store
Play Store

Waar werken we nog meer aan?
We zijn nog lang niet klaar met de ontwikkelingen aan het nieuwe VoetbalPrimeur. Zo zullen er de komende periode veel statistieken worden toegevoegd aan de website, zodat je alles wat je wil weten - en meer - op één plek kunt vinden. Bovendien komt er in de app de mogelijkheid tot het ontvangen van notificaties van wedstrijdevents, zoals goals.

Daarnaast kun je van ons verwachten wat je gewend bent: het laatste voetbalnieuws als eerste lezen, video's van de mooiste goals en de meest bijzondere acties, transfernieuws en -geruchten en natuurlijk de mogelijkheid om met een enorme community samen de grootste voetbalevents te beleven!

We zijn erg benieuwd wat jullie eerste indruk is. Laat je feedback achter in de comments!