Ook NEC versterkt zich op deadline day: Lartey Sanniez krijgt contract in Nijmegen

Ook NEC versterkt zich op deadline day: Lartey Sanniez krijgt contract in Nijmegen

31-08-2022 17:56 Laatste update: 18:03
13

Terry Lartey Sanniez speelt aankomend seizoen voor NEC, meldt de club via de officiële kanalen. De verdediger trainde al mee in de voorbereiding en maakte genoeg indruk om een contract in Nijmegen te verdienen.

Lartey Sanniez kwam in 2018 al over van Jong Ajax naar NEC en hij speelde tot 2021 voor de Nijmegenaren. Vorig jaar zomer vertrok hij naar NK Celje in Slovenië, maar de clubleiding ontbond zijn contract in mei. Sindsdien trainde Lartey Sanniez mee bij zijn oude club NEC en de clubleiding is genoeg overtuigd van zijn kunnen om hem een contract aan te bieden voor een jaar.

Technisch directeur Ted van Leeuwen legt op de website uit hoe NEC tot die beslissing is gekomen. "Met zijn professionele houding en instelling is hij een waardevolle toevoeging voor de selectie. We weten precies wat we aan hem hebben. Terry kan op alle posities in de defensie uit de voeten en geeft onze selectie meer breedte. We zijn blij dat hij er dit seizoen bij is."

In Slovenië kwam Lartey Sanniez zeventien keer binnen de lijnen voor NK Celje. De geboren Amsterdammer doorliep de jeugd van Ajax, maar hij kwam daar geen enkele keer in actie voor de hoofdmacht.