Cillessen duikt weer op na mediastilte: 'Meer doe ik niet meer'

Cillessen duikt weer op na mediastilte: 'Meer doe ik niet meer'

30-10-2022 18:38 Laatste update: 18:38
82

Jasper Cillessen heeft zijn gezicht weer eens laten zien bij ESPN na de 3-0 nederlaag tegen PSV. Hij wilde niet ingaan op de opmerkingen van Rafael van der Vaart. De analist noemde hem recent een 'naar mannetje'. 

Cillessen werd gevraagd waarom hij stil bleef en de media vermeed in de afgelopen weken. Daar wilde de doelman echter niet op ingaan. "Daar is genoeg over gezegd dus daar ga ik nu niets meer over zeggen", zegt Cillessen. "Ik ga nog lekker over voetbal praten, maar meer doe ik niet meer."

Over zijn WK-kansen is hij positief gesteld. "Ik heb nu weer 90 minuten in de benen. Hierna zijn er nog twee wedstrijden en dan is het aan de bondscoach. Ik voel me goed en fris, alleen nu even wat minder", doelt hij op de opgelopen nederlaag in Eindhoven.

"Ik denk dat we te weinig aan de bal hebben gedaan. We hebben PSV niet goed onder druk gezet en we hebben het te makkelijk weggegeven. Dan ga je er kansloos van af." Over de eerste treffer van PSV was nog discussie. Luuk de Jong zou in het zicht van de doelman hebben gestaan. "Ik hoorde in die rust dat hij in mijn zicht stond, maar het ging zo snel. Ik heb ze wel eens afgekeurd zien worden", besluit hij.