Gakpo maakt wereldtransfer naar Liverpool na flitsende onderhandelingen

Gakpo maakt wereldtransfer naar Liverpool na flitsende onderhandelingen

26-12-2022 22:45 Laatste update: 22:30
325

Groot nieuws uit Engeland: Liverpool is in gevorderde onderhandelingen met PSV voor Cody Gakpo. The Reds willen snel handelen om Gakpo voor de neus van Manchester United weg te kapen.

Dat wordt maandagavond naar buiten gebracht door The Times. De Britse kant beweert dat de gesprekken tussen de beide clubs zich in rap tempo opvoeren. Liverpool hoopt zo snel mogelijk een overeenkomst te bereiken om eerder te zijn dan Manchester United en heeft een bod van 37 miljoen pond uitgebracht. Dat komt neer op zo'n 41 miljoen euro, volgens transfergoeroe Fabrizio Romano. Het bedrag is inclusief bonussen.

Ook in Nederland wordt er berichtgeving gedaan over de transfer. Volgens het Eindhovens Dagblad is de transfer al op een haar na rond. Gakpo wordt een Liverpool speler.

Liverpool is bezig aan een wisselvallend seizoen. Veel spelers vielen uit door toedoen van blessures. Daardoor moet trainer Jürgen Klopp Luís Diaz en Diogo Jota al weken missen. Het doel is nu om Champions League-voetbal veilig te stellen. Alle zeilen worden bijgezet om dat doel te bewerkstelligen.

Recent werd het United van trainer Erik ten Hag gezien als de voornaamste kandidaat om de handtekening van Gakpo te bemachtigen. Nu moeten The Red Devils snel handelen. PSV zal zijn handen dichtknijpen. De interesse van beide teams zou de prijs zo maar eens drastisch kunnen opvoeren. 


Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s