'Serie A-club bereidt bod voor op Gimenez, ook La Liga geïnteresseerd in spits'

'Serie A-club bereidt bod voor op Gimenez, ook La Liga geïnteresseerd in spits'

27-04-2023 07:54 Laatste update: 07:57
263

Feyenoord kan binnenkort een bod verwachten op spits Santiago Gimenez. SS Lazio denkt er aan om een bod van twintig miljoen euro neer te leggen. Daarnaast wordt de Mexicaan ook door andere grote clubs gevolgd. 

Volgens TUDN is Lazio een bod aan het voorbereiden voor de spits, die dit seizoen hoge ogen gooit bij de koploper van de Eredivisie. Christian Gimenez, de vader van de spits, reist naar Nederland om de laatste wedstrijden van het seizoen van Feyenoord van dichtbij mee te maken. Volgens AS gaat de vader echter ook in gesprek met andere clubs.

Onder meer Internazionale en Atlético Madrid zouden onder de indruk zijn van de Mexicaan. De vader van Gimenez gaat ook in gesprek met algemeen directeur Dennis te Kloese om de aanbiedingen te bespreken. Dat Gimenez in de zomer vertrekt, staat lang niet vast.

De entourage van Gimenez stelde onlangs nog dat gesprekken met onder meer Sevilla nog niet concreet zijn. "We willen dat hij bij Feyenoord blijft", liet vader Christian in maart nog weten. "We zijn blij met Feyenoord. Het is een grote club. Het is belangrijk om niet te gaan zweven."