Slot ontvangt enorme complimenten: 'Zijn benadering is echt heel uniek'

Slot ontvangt enorme complimenten: 'Zijn benadering is echt heel uniek'

13-05-2023 10:14
26

Bryan Linssen zit zondagnacht in Japan ook klaar om de mogelijke kampioenswedstrijd van Feyenoord te zien. Dat vertelt de aanvaller in gesprek met de NOS. Hij heeft nog goede contacten bij de club en had onlangs nog een kort gesprekje met coach Arne Slot.

"Ik ken natuurlijk nog een hoop jongens met wie ik gespeeld heb", vertelt Linssen vanuit het verre Urawa. "Bovendien heb ik regelmatig contact met Slot en ook andere mensen van de staf. Toen wij vorige week de Aziatische versie van de Champions League wonnen, stuurde Slot me een berichtje om me te feliciteren. Zoiets is heel leuk, ook al heb ik in die finale geen minuut gespeeld."

Linssen heeft dan ook niets dan lovende woorden over voor zijn oude trainer. "Zijn benadering is uniek. De manier waarop hij spelers weet te raken voor een wedstrijd is geweldig. Hij legt niet de nadruk op het feit dat er gewonnen moet worden, hij hamert erop dat zijn spelers beter zijn dan de tegenstander wanneer ze hun taken goed uitvoeren. Winnen is daar dan een logisch gevolg van."

In de zomer van 2022 maakte Linssen de overstap van Feyenoord naar het Japanse Urawa Red Diamonds. Die keuze maakte hij mede doordat zijn speeltijd in Rotterdam niet meer ging worden.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!