Update: Manchester United verhoogt bod, akkoord over Onana komt dichterbij

Update: Manchester United verhoogt bod, akkoord over Onana komt dichterbij

06-07-2023 12:44 Laatste update: 17:01
105

Manchester United blijft hoopvol over de komst van Andre Onana. De Premier League-topclub is nog altijd in gesprek met Internazionale over de transfer van de 27-jarige doelman, melden Sky Sports en Fabrizio Romano.

Volgens de Britse omroep werken beide clubs aan een compromis, nadat een voorstel van veertig miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen door de Italianen werd afgeslagen. Manchester United ziet Onana als belangrijkste transfertarget en Erik ten Hag wil hem er dolgraag bij hebben. De twee werkten bij Ajax al succesvol samen, met onder meer drie Eredivisie-titels en een halve finale in de Champions League.

Inter hanteerde tot dusverre een vraagprijs van zestig miljoen euro, maar Sky Sports benadrukt dat de dialoog wordt voortgezet en verwacht dat beide clubs er toch uit gaan komen. Onana zou voor ongeveer 53 miljoen euro, inclusief bonussen, de overstap moeten gaan maken. United wil de deal afronden voor de Kameroener eind volgende week aan de voorbereiding begint in Milaan.

Mocht Onana aan de slag gaan bij United, dan lijkt de kans klein dat de Engelsen zich ook nog bij Feyenoord melden voor Justin Bijlow. Het lijkt ook het vertrek van David de Gea in te luiden. De Spanjaard is officieel al transfervrij.

Update: Manchester United heeft het bod op Andre Onana verhoogd, meldt Fabrizio Romano. The Mancunians willen nu 45 miljoen euro betalen, plus 5 miljoen aan bonussen. Zoals eerder op de dag al werd gemeld lijkt Inter inmiddels ook wat water bij de wijn te willen doen. 55 miljoen lijkt genoeg om de ex-keeper van Ajax los te weken in Milaan.