PEC presenteert nieuwe aanwinst: 'Dat ik daaraan mee mag helpen is prachtig'

PEC presenteert nieuwe aanwinst: 'Dat ik daaraan mee mag helpen is prachtig'

26-07-2023 14:54 Laatste update: 15:05
6

PEC Zwolle heeft Anselmo García Mac Nulty officieel gepresenteerd. De twintigjarige verdediger komt over van VfL Wolfsburg en tekende een contract tot medio 2024 met een optie voor nog een extra jaar in Zwolle.

De Iers-Spaanse verdediger kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor NAC Breda. Daarin kwam hij tot 38 duels, waarvan 36 als basisspeler. Ook speelt Mac Nulty voor Jong Ierland. De linkspoot stond al langer op de radar van PEC.

"Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur", aldus Mac Nulty op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "PEC Zwolle heeft vorig seizoen mooi en goed voetbal laten zien. We gaan er met z'n allen voor om dit seizoen ook geweldig te maken. Dat ik daaraan mee mag helpen is prachtig."

Ook technisch directeur Marcel Boudesteyn is blij met de komst van Mac Nulty. "We waren nog op zoek naar een linksbenige centrale verdediger en hebben die met Anselmo gevonden. Hij staat bekend als een fysiek sterke verdediger. We zijn blij dat we hem hebben kunnen losweken bij Wolfsburg, bij wie hij nog een jaar onder contract stond. Ik wil Anselmo veel succes wensen bij onze mooie club."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!