'Sarri gecharmeerd van Wieffer: Feyenoorder op verlanglijstje van Lazio'

'Sarri gecharmeerd van Wieffer: Feyenoorder op verlanglijstje van Lazio'

09-08-2023 21:15
142

Mats Wieffer staat op het verlanglijstje van SS Lazio. Dat meldt Gianluca Di Marzio. De Italiaanse club ziet de Feyenoord-middenvelder als een goede kandidaat om het middenveld te komen versterken. 

Trainer Maurizio Sarri is naar verluidt nog niet tevreden over de huidige selectie van Lazio, dat in zijn ogen hier en daar nog wat kwaliteitsinjecties nodig heeft om goed voor de dag te komen in de Champions League. De Italianen zijn ingedeeld in Pot 3 en staan zodoende een pittige loting te wachten. Wieffer wordt door Di Marzio genoemd als één van de mogelijke opties. 

De interesse van Lazio in Wieffer is niet compleet nieuw, aangezien de directie afgelopen maart al een oriënterend gesprek zou hebben gevoerd met de zaakwaarnemer van de Oranje-international. Scouts van Lazio hebben hem vervolgens nooit uit het oog verloren en zijn onder de indruk van wat de controlerende middenvelder heeft laten zien in zijn debuutseizoen voor Feyenoord. 

Mocht Lazio daadwerkelijk concreet worden voor Wieffer, dan zal het financiële aspect geen struikelblok vormen. I Biancocelesti hebben de clubkas immers behoorlijk gespekt met de verkoop van Sergej Milinkovic-Savic, die onlangs de overstap maakte naar Al Hilal.