'Sneijder wilde zelf heel graag naar Ajax, maar hij is ongetraind en te dik'

'Sneijder wilde zelf heel graag naar Ajax, maar hij is ongetraind en te dik'

10-08-2023 09:44
114

Chris Woerts vindt het volledig terecht dat Ajax de gesprekken met Wesley Sneijder 'on hold' heeft gezet. In De Oranjezomer vertelt de sportmarketeer dat de oud-speler van de Amsterdammers op dit moment te ongetraind is om bij Ajax aan de slag te kunnen.

"Hij is ook veel te dik", trapt Woerts gelijk af met zijn betoog over Sneijder. "Hij heeft geen topsportmentaliteit. Sneijder wil zelf heel graag, maar ook zijn zaakwaarnemer heeft al tegen hem gezegd: dit moet je niet willen. Dat is ook zo. Hij is ongetraind en ziet er echt niet uit."

Sneijder onthulde deze week zelf via zijn Instagram dat Ajax de gesprekken om hem in de technische staf te krijgen 'on hold' heeft gezet. Mede daarom zou de oud-speler zelf de stekker eruit hebben getrokken.

Woerts wijst ook naar de beelden van de vakantie van Sneijder die regelmatig online komen. "Hij is nu op vakantie en zit alleen maar in disco's. Engelbewaarder te zingen, het gaat héél de dag door. Sneijder is boos op Ajax, maar ik denk dat de club het beste besluit heeft genomen om de gesprekken on hold te zetten."

Eerder was de fanatieke F-side van Ajax ook al tegen de komst van Sneijder. De oud-voetballer heeft in een gesprek met de aanhang zijn excuses aangeboden, waardoor Sneijder volgens Woerts dacht dat de weg vrij zou zijn.