'Niets staat toptransfer nog in de weg: Neymar spoedig gepresenteerd bij Al Hilal'

'Niets staat toptransfer nog in de weg: Neymar spoedig gepresenteerd bij Al Hilal'

15-08-2023 14:13 Laatste update: 17:32
50

Neymar wordt naar alle waarschijnlijkheid dinsdag nog gepresenteerd bij Al Hilal, meldt Fabrizio Romano. Al het papierwerk is afgerond en ook de medische keuring van de Braziliaan is naar behoren verlopen.

Maandag kwam alles rond tussen Neymar, Paris Saint-Germain en Al Hilal. De presentatie wordt eind middag of begin avond verwacht. Neymar gaat een contract voor twee jaar tekenen bij de huidige nummer twee van de Saudi Pro League. PSG krijgt iets minder dan 100 miljoen euro voor de Braziliaan, die met nummer 10 gaat spelen. Neymar gaat tijdens zijn twee jaar in Saudi-Arabië rond de 160 miljoen euro verdienen.

Wedden

Meer odds

PSG krijgt daarmee hun zin wat betreft het vertrek van Neymar. De Parijzenaren namen de Braziliaanse vedette al niet op in de laatste wedstrijdselectie en daarvoor kreeg hij al te horen dat hij mag vertrekken. Datzelfde geldt voor zijn ploeggenoot Marco Verratti. Ook hij staat nadrukkelijk in de belangstelling van onder andere Al Hilal, maar er liggen meer Saudische ploegen op de loer.