PSV kent tegenstander: Eindhovenaren kunnen revanche op Rangers nemen

PSV kent tegenstander: Eindhovenaren kunnen revanche op Rangers nemen

15-08-2023 22:28
167

PSV weet waar het aan toe is voor de play-offs van de Champions League. Doordat Rangers FC in Zwitserland heeft stand gehouden tegen Servette FC, kunnen de Eindhovenaren revanche nemen op de Schotten.

Rangers won de heenwedstrijd op Ibrox met 2-1. Dinsdagavond werd in Zwitserland de return afgewerkt. Bij Rangers stond ex-Feyenoorder Danilo in de basis, terwijl Cyriel Dessers en Sam Lammers (oud-PSV) mochten invallen. Servette kwam na 22 minuten op voorsprong, waardoor het billenknijpen werd voor de Schotten.

Het spelbeeld golfde op en neer. Vlak na rust tekende Rangers-grootheid James Tavernier voor de gelijkmaker. De Schotten namen het initiatief in handen en kwamen amper meer in de problemen. Na het slotoffensief van Servette te hebben overleefd was het zeker: Rangers neemt het in de play-offs op tegen PSV.

Vorig jaar namen beide ploegen het ook in de laatste voorronde tegen elkaar op. Destijds speelde PSV in Glasgow met 2-2 gelijk en zegevierde de ploeg van toenmalig manager Giovanni van Bronckhorst met 0-1 in Eindhoven.