'Agenda op de schop: PSV - Go Ahead gaat vanwege Rangers-tweeluik niet door'

'Agenda op de schop: PSV - Go Ahead gaat vanwege Rangers-tweeluik niet door'

15-08-2023 23:07
168

PSV gaat zich na het eerstvolgende Eredivisie-duel met Vitesse volledig richten op het tweeluik met Rangers FC. Om richting de cruciale wedstrijden in de play-offs van de Champions League extra rust in te lassen, wordt het treffen met Go Ahead Eagles voorlopig uit de agenda geschrapt. 

Dat meldt zowel Jeroen Kapteijns als Rik Elfrink, journalisten van respectievelijk De Telegraaf als het Eindhovens Dagblad. PSV boekte dinsdagavond in Oostenrijk, door Sturm Graz met 1-3 te verslaan (7-2 over twee duels), een ticket voor de play-offs van het miljardenbal. Daarin is, net als vorig jaar, Rangers de opponent. 

De Eindhovenaren willen koste wat kost doorstromen tot de groepsfase. Om die kans groter te maken, is besloten de wedstrijd tegen Go Ahead van 26 augustus voorlopig niet door te laten gaan. 'Na komend weekend (Vitesse-uit) dus alle ballen op Rangers', aldus Elfrink. 

De eerste wedstrijd tegen Rangers is op 22 augustus, in Schotland. Acht dagen later, op 30 augustus, staat deel twee van het tweeluik op het programma. Drie dagen later speelt de ploeg van trainer Peter Bosz dan weer in de Eredivisie tegen RKC Waalwijk.