PSV-target wil naar Eindhoven: 'Boezemvriend Bakayoko, ze willen samenspelen'

PSV-target wil naar Eindhoven: 'Boezemvriend Bakayoko, ze willen samenspelen'

28-08-2023 16:51
113

VfL Wolfsburg-middenvelder Aster Vranckx hoopt nog altijd op een transfer naar PSV. De Eindhovenaren zien de twintigjarige Belg als een geschikte vervanger van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan is echter nog niet vertrokken.

Jeroen Kapteijns, journalist bij De Telegraaf, geeft in de podcast Kick-Off een update over de situatie van Vranckx. "Hij is eerder deze zomer bij PSV geweest. Hij is de beoogde vervanger van Sangaré. Die jongen wil zelf graag komen, hij is een boezemvriend van Bakayoko. Ze willen graag samenspelen." De interesse van PSV in Vranckx bestaat al heel lang. "Maar inmiddels is het de vraag of Sangaré nog verkocht wordt."

Fiorentina dacht Vranckx onlangs binnen te hebben. "Onder andere Fabrizio Romano dacht dat alles rond was, maar daar bleek ook een kink in de kabel te zitten", aldus Kapteijns. "Hij staat open voor een vertrek bij Wolfsburg en Wolfsburg is bereid om mee te werken als het juiste bedrag op tafel komt."

Centrale verdediger
Volgens Kapteijns gaat PSV zich voor het sluiten van de markt in elk geval nog versterken met een centrale verdediger. Zeno Debast is een van de spelers die in beeld is. "Dat speelt nog steeds. Hij wil heel graag komen. Maar er moet eerst verkocht worden."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: