'Mijn telefoon ontplofte na Chelsea-bod van 30 miljoen, het is heel veel geld'

'Mijn telefoon ontplofte na Chelsea-bod van 30 miljoen, het is heel veel geld'

08-09-2023 22:15
14

Antonio Nusa bleef deze zomer bij Club Brugge, maar Chelsea zit nadrukkelijk achter de Noor aan. De Premier League-topclub bracht in de laatste week van de transferperiode een bod van liefst dertig miljoen euro uit, weet Het Laatste Nieuws.

De pas achttienjarige vleugelspeler had er geen moeite mee dat de Belgische topclub hem niet meer wilde laten gaan. "Ik wist ook dat ik bij Club zou blijven", zegt hij tegen het Noorse TV2. "Dat had ik in de zomer al aangegeven. Ik wil basisspeler worden bij Club en dan pas denken aan de volgende stap in mijn carrière."

The Blues hadden Nusa in het vizier als mogelijke opvolger van Ian Maatsen, die uiteindelijk toch in Londen bleef. De kersvers Noors international blijft echter op de radar staan, nadat dertig miljoen euro dus niet toereikend bleek. "Een flink bedrag, maar daar denk ik niet aan. Het zou me enkel afleiden", aldus Nusa. 

Volgens HLN ziet Chelsea veel potentie in Nusa en zouden ze in de winter alsnog spijkers met koppen kunnen slaan. "Ik wist eigenlijk niks van de interesse. We speelden tegen Osasuna (in de Europese voorrondes, red). Na de wedstrijd zag ik dat er veel berichten waren binnengekomen op mijn telefoon. Die bleef trillen. Hij ontplofte. Toen vroeg ik me af wat er gebeurd was. 30 miljoen is veel geld. Heel véél geld. Maar ik probeer er niet te veel over na te denken."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: