Eindhovens Dagblad brengt nuance rond Lozano-berichten: 'Tot 2025 sowieso bij PSV'

Eindhovens Dagblad brengt nuance rond Lozano-berichten: 'Tot 2025 sowieso bij PSV'

20 november - 17:58 Laatste update: 23 november - 11:41
35

Het Eindhovens Dagblad heeft direct na de berichtgeving van Fabrizio Romano over Hirving Lozano een nuance aangebracht in dit nieuws. De Italiaanse transferexpert kwam met het verhaal dat de Mexicaan in de belangstelling staat van LA Galaxy. Een stap naar de Major League Soccer is volgens de krant zeker een optie, maar pas voor later in zijn carrière.

PSV-watcher van de krant, Rik Elfrink, vertelt dat het plan is dat Lozano tot sowieso 2025 in Eindhoven blijft. Daarna is inderdaad de bedoeling dat hij de stap naar de Verenigde Staten zal maken, maar dus niet op een kortere termijn. Volgens de berichtgeving van Romano zou Galaxy deze winter alweer een poging willen wagen, omdat de club afgelopen zomer misgreep bij Lozano.

Bij de transfer van Lozano naar PSV zou dus al gesproken zijn over de toekomst van de Mexicaan. De buitenspeler ligt tot 2028 vast in Eindhoven, maar een vroegtijdig vertrek lijkt dus bespreekbaar. Lozano werd voor vijftien miljoen euro overgenomen van het Italiaanse Napoli. De aanvaller is op dit moment 28 en zou dus op dertigjarige leeftijd wel een overstap naar Amerika kunnen maken.