Sneijder wil meer na Harvard en Nyenrode en onthult ambitie

Sneijder wil meer na Harvard en Nyenrode en onthult ambitie

28-11-2023 19:48
51

De opleidingen van Wesley Sneijder verlopen voorspoedig. De voormalig spelmaker van Ajax, Real Madrid en Internazionale wil zelfs nog verder studeren, vertelt hij aan Shownieuws. Hij wil zichzelf optimaal voorbereiden op een topfunctie in het voetbal.

Sneijder volgt opleidingen aan Harvard University en Nyenrode Business Universiteit. Die zijn onder meer gericht op het ontwikkelen van zijn leiderschapskwaliteiten. "Ik ben bijna klaar, nog twee à drie maanden. Ik heb bijna alle papieren", stelt hij in gesprek met Shownieuws. De opleidingen zijn goed vol te houden. "Het valt me mee. Het is leuk eigenlijk."

De recordinternational van Oranje heeft de smaak te pakken, want hij wil nog een vervolgopleiding doen. "Ik ga zeker nog verder. Ik wil uiteindelijk in het topmanagement terecht komen. Of dat nu als hoofdcoach is of als technisch manager, dat is voor mij hetzelfde."

Sneijder is druk om zichzelf klaar te stomen voor een topfunctie. "Ik wil gewoon klaar zijn. De dingen en het gevoel dat ik nog mis, dat wil ik er nu uithalen. Ik wil completer worden. Als je daarin nog een aantal stappen moet maken, dan moet je dat doen. Dat voelde ik heel erg. Vandaar dat ik door ben gegaan."