'PSV'er ontbreekt op training voor duel met Arsenal: middenvelder krijgt rust'

'PSV'er ontbreekt op training voor duel met Arsenal: middenvelder krijgt rust'

11-12-2023 19:33
37

Joey Veerman ontbrak op de laatste training van PSV voor het duel met Arsenal. De middenvelder lijkt ook daadwerkelijk rust te krijgen voor de wedstrijd tegen de Londenaren. Het is onbekend of het komt door een blessure en of die ernstig is.

Eerder maakte coach Peter Bosz al bekend dat er wat wijzigingen zullen zijn in de opstelling van PSV voor het duel met Arsenal. Zo zou ook Jerdy Schouten rust krijgen tijdens de wedstrijd in het Philips Stadion. Wie zeker wel aan de aftrap zullen verschijnen zijn Malik Tillman en Walter Benítez. Laatstgenoemde is ook vaste basisspeler bij de Eindhovenaren, maar krijgt dus geen rust.

Voor PSV is de wedstrijd tegen Arsenal eigenlijk niet meer van belang voor het doorgaan in de Champions League. Door de overwinning op Sevilla in de vorige speelronde zijn de Eindhovenaren al geplaatst voor de knockout-fase van het miljardenbal. Eind november liep Veerman ook al een kleine blessure op, maar die bleek niet al te ernstig. Of die kwetsuur nu is teruggekomen blijft onbekend.