Slot en Te Kloese brainstormen in Glasgow over wintertransfers Feyenoord

Slot en Te Kloese brainstormen in Glasgow over wintertransfers Feyenoord

12-12-2023 17:57 Laatste update: 18:08
31

Het bezoek van Feyenoord aan Celtic staat niet alleen in het teken van de laatste wedstrijd in de Champions League-campagne, meldt het Algemeen Dagblad. Arne Slot en Dennis te Kloese gaan in Glasgow in gesprek over winterse versterkingen.

Feyenoord heeft dinsdagavond een brainstormsessie georganiseerd, daags voor het Champions League-duel met Celtic, schrijft het AD. Slot en Te Kloese, respectievelijk trainer en algemeen directeur van de Rotterdamse club, zullen 'met een kop koffie' hun hoofd gaan breken over de transferstrategie voor januari, als de transfermarkt weer open gaat.

Het is geen geheim dat Feyenoord geneigd is om in actie te komen, omdat Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Ramiz Zerrouki van half januari tot maximaal half februari afwezig zijn vanwege hun deelname aan de Azië Cup en Afrika Cup. "Wat zijn de ideeën van Dennis? Wat zijn mijn ideeën? En wat zijn mogelijkheden?", geeft Slot een inkijkje.

Slot en zijn spelers kunnen het transferbudget wellicht een boost geven door Celtic te verslaan in de laatste Champions League-speelronde. Een overwinning levert 2,8 miljoen euro op. In Glasgow wordt woensdag om 21.00 uur afgetrapt.