Bericht Romano ontkend: 'Als Ajax hem die kans geeft, lijkt akkoord dichtbij'

Bericht Romano ontkend: 'Als Ajax hem die kans geeft, lijkt akkoord dichtbij'

25 januari - 13:20
62

Gabriel Misehouy zou nog altijd voor zijn kans willen gaan bij Ajax, dat meldt Ajax Showtime donderdag. Volgens 'bronnen rondom de situatie' lopen de onderhandelingen tussen de creatieve middenvelder en Ajax nog steeds. Dit spreekt eerder nieuws - dat de speler niet gereageerd heeft op een voorstel vanuit de club en dat een vertrek nu onvermijdelijk lijkt - tegen.

De gesprekken tussen Ajax en Misehouy verlopen alles behalve soepel en het leek er stellig op dat de wegen zouden gaan scheiden. Transferexpert Fabrizio Romano meldde woensdagavond dat Misehouy een contractvoorstel van de club heeft afgewezen. Eerder meldde De Telegraaf dat hij niet gereageerd zou hebben op de aanbieding. Volgens Ajax Showtime spreken meerdere bronnen deze berichtgeving tegen.

Wedden

Meer odds

Volgens het fanmedium heeft Ajax de hoop nog niet opgegeven en zou Misehouy zich dolgraag willen laten zien in het eerste elftal. Als Ajax hem die kans geeft, lijkt een akkoord over een nieuw contract een formaliteit, zo schrijft Ajax Showtime. Het huidige contract van de achttienjarige middenvelder loopt komende zomer af.

Woensdag wist De Telegraaf ook te melden dat Misehouy van zaakwaarnemer is gewisseld. Voorheen was Guido Albers de belangenbehartiger van de tiener, maar sinds kort laat hij zich begeleiden door Pini Zahavi van HAZ Sport Agency. De reden van deze wissel is vooralsnog onbekend.  

Misehouy is dit seizoen de absolute uitblinker bij Jong Ajax. Hij speelde dertien wedstrijden voor de beloften waarin hij zeven keer wist te scoren en drie assists gaf. Tot een debuut in Ajax 1 heeft het (nog) niet geleid.