'Groot nieuws: Feyenoord bereikt principeakkoord met transferdoelwit Rodríguez'

'Groot nieuws: Feyenoord bereikt principeakkoord met transferdoelwit Rodríguez'

29 januari - 22:28 Laatste update: 30 januari - 10:12
121

Groot nieuws uit Rotterdam: Feyenoord heeft een principeakkoord bereikt met Luciano Rodríguez over een transfer. De Stadionclub moet er alleen nog uitkomen met Liverpool Montevideo, alvorens de twintigjarige aanvaller de overstap kan maken.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Liverpool Montevideo bevinden zich in een 'vergevorderd stadium', meldt 1908. 'Het gaat momenteel alleen nog om de laatste details, zoals de hoogte van de transferrechten.' Voor Rodríguez ligt in Rotterdam-Zuid een meerjarig contract klaar. Feyenoord heeft alleen nog te vrezen van de concurrentie. Naar verluidt zijn ook Benfica en River Plate serieus in de markt voor Rodríguez.

Donderdagavond 23.59 uur sluit de transfermarkt. Mocht Feyenoord in tijdnood komen, denkt de club erover na om naar Zuid-Amerika af te reizen om een klap op de deal te geven. Rodríguez is momenteel met Uruguay O23 in Venezuela voor kwalificatie voor de Olympische Spelen

Het is onduidelijk welk bedrag Feyenoord moet betalen voor Rodríguez. In Nederlandse media werd gesproken over een transfersom rond de vijf miljoen euro, terwijl transfergoeroe Fabrizio Romano schreef dat Liverpool Montevideo aan vijftien miljoen euro denkt.