'FC Utrecht bereikt akkoord en incasseert miljoenen voor tweetal'

'FC Utrecht bereikt akkoord en incasseert miljoenen voor tweetal'

31 januari - 13:14 Laatste update: 13:56
19

FC Utrecht heeft met Montpellier een akkoord bereikt aangaande Modibo Sagnan. De centrale verdediger maakt per direct de overstap naar zijn geboorteland, zo meldt Voetbal International. Ook Bart Ramselaar staat voor een vertrek.

Sagnan zal snel een medische keuring ondergaan bij Montpellier, waarna hij een meerjarig contract zal tekenen bij de Fransen. FC Utrecht ontvangt ruim drie miljoen euro voor de verdediger, wat bovendien nog op kan lopen met bonussen.

Niet alleen Sagnan vertrekt uit de Domstad, ook Ramselaar laat FC Utrecht achter zich. De spelmaker trekt naar Lion City Sailors, in Singapore. Ook die transfer legt de club geen windeieren, daar Ramselaar ongeveer anderhalf miljoen op zal leveren.

Naast het vertrek van het duo verwelkomt FC Utrecht ook de nodige spelers. Eerder werden Thijmen Nijhuis, Tim Handwerker en spits Sam Lammers gecontracteerd. Daarnaast werd dinsdag bekend dat de club zich heeft versterkt met Jesper Okkels, en wist VoetbalPrimeur te melden dat ook Niklas Vesterlund het team van Ron Jans zal versterken.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!