'Eerste club legt aanbieding neer bij kamp Mbappé, spits moet salaris inleveren'

'Eerste club legt aanbieding neer bij kamp Mbappé, spits moet salaris inleveren'

15 februari - 19:25
30

Real Madrid lijkt vooralsnog op pole position te liggen voor de komst van Kylian Mbappé. Niet alleen omdat het de droomclub is van de Fransman, maar ook omdat er een volgende aanbieding van de Madrilenen bij het kamp van de superster ligt. De transfer lijkt echter nog geen uitgemaakte zaak, want het aanbod is een stuk lager dan eerst.

Volgens Fabrizio Romano is het salarisvoorstel dat Real Madrid heeft gedaan bij Mbappé, een stuk lager dan het bod dat hij kreeg in 2022. Toen deden de Spanjaarden ook al een poging om de Fransman te verleiden. Het voorstel van Real Madrid is ook lager dan het huidige salaris van Mbappé bij Paris Saint-Germain. De Madrilenen willen dat Mbappé nu op hun voorwaarden naar de club komt, omdat ze al jaren bezig zijn met zijn komst.

Mbappé zelf zou het aanbod al hebben gezien en is dus in beraad. Eerder op de donderdag kwam het nieuws naar buiten dat de spits bij PSG heeft aangegeven, dat hij aan het eind van dit seizoen vertrekt. Dan is hij transfervrij en dus vrij om te gaan.

Online doet de berichtgeving over Mbappé veel stof opwaaien. Zo ook bij Aurélien Tchouaméni. De Franse middenvelder van Real Madrid is een goede vriend van Mbappé en dus zal hij hopen dat de aanvaller voor de Spaanse hoofdstad kiest. Met twee bakjes popcorn geeft Tchouaméni aan de ontwikkelingen met interesse te volgen.