Buitenspel: Van Dijk wordt geplaagd door ploeggenoten bij Liverpool met WK-exit

Buitenspel: Van Dijk wordt geplaagd door ploeggenoten bij Liverpool met WK-exit

1 maart - 09:50
16

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Van Dijk wordt geplaagd door ploeggenoten Liverpool in kleedkamer
Virgil van Dijk wordt met enige regelmaat in de Liverpool-kleedkamer herinnerd aan de pijnlijke uitschakeling van het Nederlands elftal tegen Argentinië. Oranje werd na penalty's naar huis gestuurd door Argentinië in de kwartfinale. Argentijn Alexis Mac Allister plaagt Van Dijk regelmatig met deze veelbesproken uitslag. 

'Qué miras, bobo? Anda para alla, bobo!', riep Lionel Messi na afloop van dat duel tegen Wout Weghorst. De vertaling hiervan is: 'Wat kijk je idioot? Ga daarheen, idioot!' Deze woorden zijn door Mac Allister meegenomen naar de kleedkamer van Liverpool. "Salah en ik zeggen de hele dag 'anda para alla, bobo!' tegen Van Dijk. We maken hem gek en we zeggen het ook tegen elkaar", aldus Mac Allister tegenover DSports. "Of Van Dijk als een gentleman reageert? Natuurlijk, hij is echt een goed persoon. Cody Gakpo ook. Het zijn geweldige mensen. We hebben sowieso een heel fijne groep."