Oud-ploeggenoot Gravesen onthult: 'Zidane accepteert maar drie klussen'

Oud-ploeggenoot Gravesen onthult: 'Zidane accepteert maar drie klussen'

1 maart - 10:30 Laatste update: 11:02
14

Zinédine Zidane zit helemaal niet te wachten op een aanbod van Manchester United. Althans, dat beweert Thomas Gravesen in gesprek met Diario AS. Volgens de oud-teamgenoot van Zidane zijn er maar drie teams waar hij voor wil tekenen.

Zidane is al bijna drie jaar geen trainer meer. Toch bevestigde hij aan Gravesen in de nabije toekomst terug te willen keren. In de laatste weken werd Zidane al met Manchester United in verband gebracht. "Hij zou een groot budget willen om een team op te bouwen. Want het is moeilijk om iets op te bouwen met het team dat Erik ten Hag op dit moment heeft", zegt de Deen over de vermeende interesse.

Desondanks gelooft Gravesen niet dat een dienstverband in Manchester bij Zidane op de agenda staat. "Ik sprak Zidane twee jaar geleden in Madrid. Hij vertelde me toen dat er maar drie banen zijn die hij zou accepteren. Olympique Marseille, Real Madrid en Frankrijk."

Zidane zal naar verwachting pas na het einde van dit seizoen instappen bij een nieuwe werkgever. Ook bij Bayern München en Juventus wordt de naam van Zidane genoemd.