Boëtius deelt verschrikkelijk nieuws, opnieuw diagnose teelbalkanker

Boëtius deelt verschrikkelijk nieuws, opnieuw diagnose teelbalkanker

8 maart - 22:21 Laatste update: 22:39
88

Jean-Paul Boëtius is opnieuw getroffen door de ziekte kanker. Nadat er eerder een tumor bij de clubloze middenvelder werd geconstateerd, is hij nu opnieuw ziek geworden. Daardoor moet Boëtius chemotherapie ondergaan, zo deelt hij op Instagram.

Boëtius kampte in september 2022 al met teelbalkanker. Dat werd toen in een vroeg stadium geconstateerd, waardoor hij alleen een operatie hoefde te ondergaan. Nu is de kanker teruggekeerd, zo maakt Boëtius bekent op Instagram. De geboren Rotterdammer zal chemotherapie ondergaan, doordat er uitzaaiingen naar de lymfeklieren achterin de buik zijn gevonden.

'Hallo wereld, na een uitdagende periode van hard werken om een mooie stap te maken, heb ik nieuws om te delen', begint Boëtius zijn bericht. Vervolgens maakt hij bekend dat hij opnieuw gediagnosticeerd is met de ziekte kanker. 'Ik wil mijn grote dankbaarheid uiten voor alle liefde en support die ik heb ontvangen. Jullie betrokkenheid is een bron van hoop. Ik kijk enorm uit naar de dag dat ik weer in een vol stadion kan voetballen, ik zie jullie daar.'

Boëtius zit sinds de zomer van 2023 zonder club, nadat hij zijn Hertha BSC-contract opzegde na de degradatie uit de Bundesliga. De enkelvoudig Oranje-international trainde aan het einde van 2023 nog een tijd mee bij Sparta Rotterdam, maar verkocht de Spangenaren uiteindelijk een 'nee'.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jean-Paul “Djanga” Boetius (@jpboetius5)