PSV mag hopen: 'Ligt aan meerdere kampen, aan Chelsea, aan mezelf'

PSV mag hopen: 'Ligt aan meerdere kampen, aan Chelsea, aan mezelf'

09-05-2017 21:32
26

Marco van Ginkel gaat zich de komende periode richten op het besluit over zijn toekomst. PSV wil de middenvelder graag behouden, maar de speler weet nog niet precies wat er mogelijk is.

In gesprek met PSV TV wordt Van Ginkel naar zijn toekomst gevraagd. "Dat weet ik nog niet helemaal. Dat wordt de komende periode duidelijk", aldus de van Chelsea gehuurde speler. Dinsdag gaf technisch manager Marcel Brands aan Van Ginkel graag te willen kopen of huren. "Alles is bespreekbaar. Daar denk ik nu nog niet echt over na. Dat zullen we de komende periode moeten afwachten."

"Je hebt meerdere kampen waar het aan ligt. Aan mezelf, aan Chelsea. Ik weet niet wat zij allemaal willen. Met al die dingen bij elkaar gaan we weer een keuze maken", aldus Van Ginkel, die over het huidige seizoen duidelijk is: teleurstellend. "Ja, uiteindelijk wel. PSV moet altijd strijden om de titel en kans maken om de beker te winnen. In de Champions League hadden we na vorig jaar wat meer verwacht. Dat is er allemaal niet uitgekomen, dus dan kun je dat wel stellen."