'Woedende Nainggolan wil per direct punt achter interlandcarrière zetten'

'Woedende Nainggolan wil per direct punt achter interlandcarrière zetten'

25-08-2017 12:55
13

Radja Nainggolan overweegt een punt achter zijn interlandcarrière bij België te zetten. Dat wordt gemeld in België. De middenvelder van AS Roma kreeg vrijdag geen uitnodiging.

Dat zou aanleiding zijn voor Nainggolan om mogelijk te bedanken voor de Rode Duivels. Hij denkt op dit moment na over zijn toekomst bij de nationale ploeg. Bondscoach Roberto Martinez gaf de voorkeur aan Burnley-middenvelder Steven Defour in zijn Belgische selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Gibraltar en Griekenland.

Martinez zweerde daarbij dat de non-selectie van Nainggolan niets met een straf te maken heeft, maar Het Nieuwsblad claimt anders: de middenvelder van Roma zou wel degelijk disciplinair zijn gestraft. Dat is totaal in het verkeerde keelgat geschoten bij Nainggolan.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Nainggolan per direct besloten om niet voor de Rode Duivels uit te komen, al werd dit later ontkend door VTM Nieuws. Wel zou Nainggolan hebben laten weten dat hij twijfelt. Zijn teller blijft vooralsnog, op 29-jarige leeftijd, op negentien interlands staan. Hij was daarin goed voor vijf doelpunten.