'Groot talent van AZ': 'Zlatan zei dat ik sterk moest blijven, een goeie jongen'

'Groot talent van AZ': 'Zlatan zei dat ik sterk moest blijven, een goeie jongen'

13-08-2018 23:02
19

Myron Boadu revalideerde in Amerika samen met Zlatan Ibrahimovic. Het zeventienjarige talent van AZ lag er maar liefst een jaar uit vanwege een meniscusblessure. Zondag maakte Boadu tegen NAC Breda zijn eerste Eredivisie-doelpunt. 

"Ik ben heel lang geblesseerd geweest. Dan kijk je hier het hele jaar naar uit. Het was mooi dat ik deze goal mocht maken en we 5-0 winnen", zegt Boadu tegen FOX Sports. Hij revalideerde in Amerika met Zlatan. "Het is mooi als je met zo'n grote speler mag revalideren. Hij heeft me veel dingen geleerd."

"Hij zei dat ik altijd m'n best moest blijven doen, zelfs als het verkeerd gaat. Ik heb een tegenslag gehad met m'n blessure., Hij zei dat ik sterk moest blijven en het allemaal goed gaat komen. Een goeie jongen. Hij heeft me veel geleerd, daar ben ik blij om."

Ook tegen De Telegraaf deed Boadu zijn verhaal. "Ik ben sowieso geen persoon die opeens heel raar gaat denken, of zo", zegt hij omdat hij nu extra in de schijnwerpers staat. "Het doet me wel wat dat veel mensen mij zien als het grote talent van AZ, maar ik probeer rustig te blijven en mijn ding te doen. Ik ervaar al die complimenten niet als druk. Het geeft me juist een goed gevoel. En energie."