'Neymar smeekte Barcelona om rentree; kleedkamerbezoeken worden niet gewaardeerd'

'Neymar smeekte Barcelona om rentree; kleedkamerbezoeken worden niet gewaardeerd'

06-09-2018 20:35
32

Neymar heeft FC Barcelona gesmeekt om hem terug te nemen. Dat schrijft de Spaanse krant Mundo Deportivo donderdag. Het charmeoffensief doet Barcelona niets. De club denkt niet aan een rentree van de Braziliaan.

Opvallend genoeg schreven Spaanse media vorig seizoen ook al dat Neymar spijt had van zijn miljoenentransfer naar Paris Saint-Germain. Dat werd door de speler echter ontkend. Nu pakt Mundo Deportivo uit met vergelijkbaar nieuws. Neymar zou Barcelona serieus gevraagd hebben om hem terug te nemen. 

Doordat niet alleen Neymar, maar ook Edinson Cavani en Kylian Mbappé grote sterren zijn bij PSG, is hij zich af gaan vragen of hij niet de verkeerde keuze heeft gemaakt. Dat zou voor hem een reden zijn om terug te willen keren naar Spanje. Neymar vertrok juist bij Barcelona omdat hij niet meer in de schaduw van Lionel Messi wilde staan. Neymar hoopt stiekem op een terugkeer in Catalonië, schrijft Mundo Deportivo. De vraag is of Barcelona daar oren naar heeft.

Neymar brengt dus regelmatig een bezoekje aan Spanje om zijn Barcelona-vrienden gedag te zeggen, maar dat zal waarschijnlijk minder worden. De Braziliaan laat zo nu en dan zijn gezicht zien in de kleedkamer, maar daar is Barcelona niet blij mee. De club vindt dat maar niets en wil dat hij daarmee stopt.