Update: Bolt legt aanbod uit Europa naast zich neer: Veel belangstelling

Update: Bolt legt aanbod uit Europa naast zich neer: "Veel belangstelling"

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 14:22wo 17-10-2018 om 14:22

Usain Bolt lijkt zijn carrière te kunnen vervolgen op Malta. De legendarische oud-sprinter en meervoudig Olympisch kampioen heeft zich in de kijker gespeeld van regerend landskampioen Valletta FC.

De 32-jarige Jamaicaan speelt sinds kort voor het Australische Central Coast Mariners en baarde onlangs opzien met twee doelpunten tijdens een oefenwedstrijd. Valletta FC zou Bolt graag verwelkomen op Malta, laat voorzitter Ghasston Slimen weten aan ESPN. "Kampioenen zijn altijd welkom bij ons. We geloven dat niets onmogelijk is."

Zaakwaarnemer Tony Rallis bevestigt dat er beweging is rondom zijn cliënt, maar noemt geen namen en rugnummers. "Er is een club uit Europa die hem een tweejarig contract heeft aangeboden. Zij zijn recentelijk overgenomen door nieuwe eigenaars die de ambitie hebben om de Champions League te halen", laat de belangenbehartiger weten aan het Amerikaanse medium.

Valletta FC kwam dit seizoen uit in de eerste voorronde van de Champions League, maar legde het af tegen FK Kukësi uit Albanië. Zrinjski Mostar bleek vervolgens te sterk in de tweede voorronde van de Europa League.

Update 17/10 14.22: Bolt gaat niet aan de slag bij Valletta. De zaakwaarnemer van de Jamaicaan laat dat weten aan ESPN. "Er is veel belangstelling en we zijn door diverse clubs benaderd. Ik kan bevestigen dat Usain niet ingaat op het aanbod van Valletta", aldus Ricky Simms.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws